Stratford, Oxford és The Cotswolds

cotswolds.jpg
Utazás formája: 
Programok
Utazás: 
busz
Azonosító: 
30-GT/7

Stratford, Oxford és The Cotswolds

Program: 
- gyalogos városnézés Oxfordban 
- a Christ Church felkeresése 
- Burford felkeresése mely egy tipikus falu a Cotswolds területen 
- fakultatív ebéd 
- Shakespeare szülőhelyének felkeresése 
- Anne Hathaway házának megtekintése Oxford
Élvezze Oxford pompáját! Több mint 900 éve ismert mint a tudományos kiválóság központja, járjon híres növendékeinek lábnyomában: itt tanult Bill Clinton, Lewis Carroll, és C. S. Lewis is. Fedezze fel Oxford egyetemi városát egy kényelmes séta során, térjen be a Bodleian Könyvtárba és az elragadó kollégiumi udvarokba. Engedje meg, hogy átvezessük a történelmi város épségben fennmaradt keskeny utcácskáin és ősi terein.

Christ Church
Világítás, kamera, és felvétel! Ritka élvezet a Harry Potter rajongóknak – tekintse meg a helyet, ahol a filmek számos jelenetét rögzítették! Álmélkodjon el a Christ Church pompáján, beleértve a Great Hallt, mely a Hogwart Hall mintájaként szolgált.

Cotswolds
Fedezze fel az elragadó Cotswold vidéket! A megszámlálhatatlan történelmi emléktől és történeti örökségtől telve a Cotswold vidék bájos keveréke a lélegzetelállító természeti szépségeknek, a nyüzsgő vásárvárosoknak és álmos falucskáknak.

Fakultatív ebéd
Burford – egy meredek utcán épült, mely a Windrush folyóhoz és annak középkori hídjához vezet. Kényeztesse ízlelőbimbóit egy hagyományos angol pub-ban és gyönyörködjön e régi kis gyapjúváros különlegességében. Igény esetén az ebéd a burfordi Cotswolds falvak valamelyikében lesz. Ebédeljen egy hagyományos angol pubban és persze kóstolja meg a tradicionális angol sört is.

Stratford – Upon – Avon
Vásárváros, de egy kicsit másképp! Sütkérezzen a világ igazolhatóan legnagyobb írójának, William Shakespeare-nek szülővárosában, mely az ardeni erdő szélén helyezkedik el. Meglátogatjuk Shakespeare félig fával burkolt szülőházát, hogy lenyűgöző bepillantást nyerhessünk gyermekkorába.

Anne Hathaway ház
Shakespeare feleségének gyermekkora elevenedik itt meg az itt látható tárgyakon keresztül. 

Indulás: Londonból
Indulási időpontok: kedd, csütörtök, szombat 
A túra reggel 08.45 órakor indul és kb. este 18.30 – kor ér véget. 
Kod: GT7
Ára:
 34.760.- Ft. / fő
gyerekenek 15 éves korig:30 800 Ft
Ebéd lehetőség: 4.730 Ft/Fő