Óriások útja - Dublinból 1 napos túra

giants_cause_way.jpg
Utazás formája: 
Programok
Utazás: 
busz
Ára: 
23.200 Ft/fő
Azonosító: 
100-131

 Egy napos program soránaz alábbiakat kínáljuk: 

Óriások útja, Carrick-a-Rede Rope Híd, Dunluce Kastély, White Park Bay, Ballintoy, az Antrim kikötő és egy óra szabad időt Belfastban.

Program: 

Nem lehet igazi Írország felfedezése ha nem látogatja meg a legendás Óriások útját!
Vulkáni tevékenység segített alkotta ezt a csodálatos világot mintegy 60 millió évvel ezelőtt. A 6km puszta szikla emelkedik több mint 90 m magasra és alkot számos látványos öblöt. Meglátogatjuk a teljesen új, innovatív és kreatív Óriások útja Visitors Centret.  Óriások útján egy csodálatos kötél hídon is keresztülhaladhatunk, mely kihagyhatatlan élményt nyújt útunk során Belfastig.

CARRICK A REDE
Egy órát töltünk sétával a szeles tengerparti uton, és átsétálunk a kötélhídon mely csodálatos kilátást nyújt. Carrick-a-Rede Islandra egy hídv vezet mely egy 23m mély és 20 m széles szakadékot fed. Csodás kilátással a Skóciai Mull of Kintyre és Rathlin Szigetre.

Óriások útja
Tovább haladunk tengerparti úton, fantasztikus kilátással a Whitepark öbölre és Portbraddenre. Meglátogatjuk a 37000 bazaltoszlopot melynek tetejét képező "ugródeszka" sziklák, ugy tünhet mintha eltűnne a tenger alatt és újra megjelenik a sziget Straffen, így a legenda, hogy ez az út Finn McCool óriás által épített azért hogy átmenjen Skóciába. Egy igazi csoda a világon.
Utazunk folytatásakén az egyik legizgalmasabb úton haladhatunk Ballycastle és Dunluce között. 

Dunluce vár
Következő  megállónk Dunluce vár, ahol fényképeket készíhetnek McDonnell klán otthonáról. Ezt tartják a legromantikusabb kastélynak Írországban.  Útközben Bushmills át vezet az utunk. Itt a híres, fantasztikus whiskyt készítik, amelyet a világ minden táján ismernek. 

BELFAST
Következő állomásunk Belfast City Centre. Egy rövid városnézésre van lehetőségük: Városháza, a híres Titanic Száraz Dock és a Victoria téri központ ahol 360 fokos kilátás nyílik a városra. Visszatérünk Dublin városába várhatóan este 9 óra körül.

Túra indul minden nap. 
Nyelv: angol, Várható indulás: 08.00
Túra ára: 23.200 Ft/fő