Hotel Chrysos***

chrysos.jpg
Utazás formája: 
Szállás
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
egyéni
Város: 
London
Zona: 
1-2 zona /1/
Megálló: 
Paddington
Azonosító: 
1-108

Fekvése : A Paddington negyedben épült, György-korabeli villában kialakított Chrysos Hotel 10 perces sétára található a Hyde Park területétől. A kedvelt, teljesen felújított szálloda Paddingtonban fekszik. A "Paddington" metróállomás kb. 100 m. A szálloda nyilvános helyiségeiben ingyenes Wi-Fi csatlakozás áll rendelkezésre. A szálláshelyen meleg reggelit és 24 órás recepciószolgálatot biztosítanak. A Norfolk téren, csendes zöldövezetben található a Hotel Chrysos épülete, mindössze 15 percnyi sétára a nyüzsgő Oxford Street területétől. 

Szobák : A tágas szobákban telefon és digitális televíziós csatornák szolgálják a vendégek kényelmét. A szobákban saját fürdőszoba, valamint ingyenesen fogyasztható kávé és tea várja a vendégeket. Hajszárító és vasaló kérés esetén áll rendelkezésre.

 A barátságos, családi vezetésű szállodában a vendégek rendelkezésére áll kis, modern hall, lift és bár. Összesen 60 szoba.A világos és tágas étkezőben teljes angol reggelit, valamint könnyebb kontinentális reggelit szolgálnak fel minden nap. A pár perces sétával elérhető éttermek és bárok területén esti menük várják a vendégeket.

Ellátás: Angol büféreggeli.

Ára:
2 ágyas szobában: 14.200.- / fő / éj- tól
3 ágyas szobában: 13.170 .- / fő / éj -tól