A Felföld, Loch Ness és Eilean Donan - 2 nap

eilean_donan_castle2.jpg
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
autó
Azonosító: 
58-5

A Felföld, Loch Ness és Eilean Donan (2 nap)

Ajánlott útvonal: Edinburgh - Stirling - Fort William - Ben Nevis - Eilean Donan kastély - Loch Ness - Spean Bridge - Dalwhinnie - Edinburghba

PROGRAM:
1. nap:
A túra Skócia talán legismertebb és leggyönyörűbb tájain vezet végig. Indulás Edinburgh-ból a reggeli órákban. Rövid utazás után elhaladunk Stirling-nél, ahol útközben a kastélyban és a Wallace Emlékműben gyönyörködhetünk. Továbbhaladva láthatjuk a 1692-ben lezajlott Glencoe-i mészárlás helyszínét. Ezután megérkezünk Fort Williambe. A város igazi üdülőközpont, a Ben Nevis lábánál, mely Nagy-Britannia legmagasabb hegye. Városnézés, szállás a városban, vagy környékén.

2. nap: kirándulás észak-nyugatra. Lélegzetelállító úton elérjük a sok filmből (Hegylakó, James Bond) ismert Eilean Donan kastélyt, a MacRae Klán tökéletesen helyreállított várát. Ez túránk legtávolabbi pontja, visszaúton elhaladunk a Loch ness partján, Fort Augustusban láthatjuk a híres vízlépcső rendszert, Spean Bridge-ben megtekintjük a Kommandó Emlékművet, majd Dalwhinnie felé vesszük az irányt, ahol az egyik legjobb skót whiskygyárat látogatjuk meg. A Felföld szívén keresztül több pihenő és fényképezési lehetőség is színezi a programot. Érkezés Edinburghba az esti órákban.


Létszám

2 főesetén: 106.460 Ft/fő
3-4 fő esetén: 106.460 Ft/fő
5-7 fő esetén: 81.260 Ft/fő
Egyágyas felár: 16.900 Ft/fő
Augusztusban felár fizetendő: 19.900 Ft / fő

Az ár a kiránduláson kívül tartalmazza a szállást reggelivel, 3* vendégházban.
Belépőket, étkezést nem tartalmaz, minimum létszám: 1 fő (1 fő esetén kérje ajánlatunkat).
Gyermekek részére 12 éves korig 10% kedvezményt biztosítunk.

Programunk elérhető glasgow-i indulással is, kérje ajánlatunkat!