Dublin 4nap / 3éj

dablin1.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás repülővel
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
repülő
Város: 
Dublin
Ára: 
109.900 Ft/fő + ill
Azonosító: 
12-3
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2015 október 23-26 ig
Részvételi díj: 109.900 Ft/fő  + ill

Járulékos költségek: 

Illeték: 35.000 Ft/fő
Stornó: 1,5%
Foglalási díj: 1.500 Ft/fő


Időtartam: 5 nap/4 éjszaka
Utazás: az Aer Lingus menetrendszerinti járatával
Elhelyezés: 3*-os szállodában
Ellátás: ír reggeli
Minimum létszám: 18 fő

Prog­ram:

1. NAP: Utazás Dublinba az Aer Lingus menetrendszerinti járatával, transzfer a szálláshelyre. Délelőtt autóbuszos városnézés helyi vezetővel a hangulatos, jellegzetes György-korabeli épületekkel teli ír fővárosban. A városnézés során belépés a Trinity College-ba, ahol megtekinthető a híres kelta könyvritkaság a Book of Kells, valamint a St. Patrick Székesegyházba, ahol valaha Jonathan Swift, a Gulliver írója prédikált. Délután lehetőség az ír főváros gyalogos felfedezésére (Temple Bar, Liffey folyó, dublini vár stb). 

2. NAP: Fakultatív kirándulás a Dublintól délre fekvő Wicklow megyébe, melyet Irország kertjének is szoktak nevezni. A Powerscourt Ház és csodálatos kertjének megtekintése ahol a japán és az olasz kertépítészet szépségében gyönyörködhetnek, majd a Szt. Kevin által alapított ősi település Glendalough maradványát érintik. Délután látogatás a Russborough Házban, az egyik legjelentősebb kúriában, melynek festményei között Velazquez, Goya és Rubens remekei is megtalálhatók.

3. NAP: Délelőtt szabad program a város egyéni felfedezésére. Délután fakultatív program, melynek során két híres ír termék a Guinnes sör és az Old Jameson whisky történetével, gyártási technológiájával és ami bizonyára a legfontosabb, az ízével  ismerkedhetnek meg a Guinness Storehouse-ba és az Old Jameson whisky-lepárlóba tett látogatás keretében.

4. NAP: Délelőtt szabad program, transzfer a repülőtérre, hazautazás a délutáni órákban Budapestre.


Indulási időpont: 2015 október 23-26.
Egyágyas felár: 28.900 Ft/fő
Reptéri illeték: 35.000 Ft/fő
Guinness / Old Jameson kirándulás: 18.900 Ft/fő
Wicklow kirándilás: 21.900 Ft/fő
Helyszínen fizetendő belépőjegyek: kb: 30 Euro
 

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.