Angliai mozaikok

cardifcastle1.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás busszal
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
busz
AKCIÓ: 
Előfoglalási akció
Azonosító: 
47-2
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2019. július 13-19.

Részvételi díj: 155 900 Ft/fő

Járulékos költségek: 

Biztosítás 3.850,-Ft
Sztornó biztosítás: 1.5 %


 
Utazás: autóbusszal  Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé, Budapestről, a Déli pályaudvar - Koronaőr köztől indul. 
Szállás:**/*** szálloda
Ellátás: reggeli
 
ELŐFOGLALÁS:

2019. január 31-ig 40% előleg befizetése esetén 10% kedvezményt és ÁRFOLYAMGARANCIÁT biztosítunk körutazásaink részvételi díjából. 
2019 március 31-ig -Teljes összeg befizetésével 10%, előleg esetén 5% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból. 


Program:

1.nap: Budapest-Leverkusen 
Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rendszeres pihenőket tartva a németországi tranzitszállásig.

2.nap: Dover-Leeds-London
Calais-ben kompra szállunk. Már önmagában is élmény ezeken a több emeletes hajókon utazni. A kb. 1 órás út alatt felfedezhetjük az éttermek, üzletek sokaságát vagy egyszerűen csak nézelődhetünk a fedélzeten, hogy ne mulasszuk el a már messziről látható dover-i fehér sziklákat. Ismerkedésünket Britanniával a Leeds kastély meglátogatásával kezdjük. A varázslatos középkori kastély, tó közepén lévő két kis szigetre épült. Hatalmas kertjében színpompás, illatozó virágok sokasága tárul elénk. Esti érkezés a London környéki szálláshelyre.

3.nap: London
Buszos és gyalogos városnézésünk során megtekintjük a Parlament épületét, a Big Ben-t a Westminster Apátságot, a Buckingham Palotát,Trafalgar Square-t. Látogatás a British Múzeumban ahol ízelítőt kapunk a hihetetlen gazdagságú gyűjteményekből. A Picadilly Circus forgataga és hatalmas neon reklámjai megtekintése után séta a Covent Gardenben, melynek piacterén sokszor zsonglőrők, akrobaták, muzsikusok szórakoztatják a bámészkodókat.

4.nap: Stonehenge-Windsor-Oxford
Fakultatív kirándulás: Utazás Stonehenge-be a misztikus kőtömbökhöz, majd látogatás a világ legrégebbi és legnagyobb ma is lakott kastélyába, Windsorba. A királyi család nyári rezidenciájának művészi munkái ízelítőt adnak az egykori uralkodók ízléséről. Utazás Oxfordba, XII.században alapított híres egyetemvárosba. Legnagyobb kollégiumának a Christ Church belsejének másolata visszaköszön a Harry Potter filmekből is,mint Hogwarts School. Visszautazás a szállásra az esti órákban. (Ár: 12.900,-Ft/fő+belépőjegy - Jelentkezéskor fizetendő!)

5.nap: London
Elsőként a Szent Pál Katedrálisba, európa ötödik legnagyobb templomába látogatunk, majd a Towerba, mely majd 900 éven keresztül Anglia legrettegettebb helye volt és II. Károly uralkodása óta itt őrzik a koronaékszereket.  A Temzén hajózva a vízről is megcsodálhatjuk a brit főváros ikonikus épületeit,majd szabadidő keretében akár felülhetünk a London Eye-ra.

6.nap: Canterbury
Reggeli a szállodában, majd vár ránk Anglia egyik legszebb kisvárosa. Az anglikán egyház központja, a Canterbury katedrális megtekintése után ismét átkelünk a La Manche csatornán és utazás a szállásra.

7.nap: Budapest
Indulás a kora reggeli órákban,majd folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

  


 

Részvételi díj: 155.900,-Ft
Félpanzió: 30.000,-Ft (4 vacsora)
Egyágyas felár: 45.000,-Ft
Stonehenge - Windsor - Oxford program: 12.900 Ft/fő+belépő/ kb.6.900 Ft/
Biztosítás: 3.850,-Ft
Sztornó biztosítás: 1.5 %

Felszállási lehetőségek:
Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz - 05:30
Tatabánya - M1-es autópálya, 61-es km, Tatabánya centrum, Vértesszőlős lehajtó - 06:05
Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arabona pihenő - 07:00
Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő - 07:45

Belépők (tájékoztató jellegű árak):Belépők (tájékoztató árak):
Leeds kastély 14.25 GBP
Westminster Apátság 22 GBP
Windsor kastély 20.50 GBP
Tower:  22.80 GBP
Szt. Pál katedrális 16 GBP
Hajókázás a Temzén 10 GBP
Canterbury katedrális 10.00 GBP 

1 ágyas felár: 
Azon kedves utasaink részére, akik egyedül jelentkeznek, de nem szándékoznak az egyágyas szoba felárát megfizetni, vállaljuk a társítást két ill. háromágyas elhelyezéssel. Erre vonatkozó igényeket a foglalással egyidejűleg kérjük jelezni! Amennyiben irodánknak nem áll módjában szobatársat találni, az egyágyas felár 50%-át irodánk átvállal. Közeli indulásokra jelentkezés esetén a felár nélküli egyágyas elhelyezést, nem automatikusan garantáljuk!
Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.